Изгревът

Сватби

Поздравления!

Предстои ви сватба и търсите място за тържеството край брега …

Организирайте това невероятно събитие на открито – в нашата градина край брега на язовира.

Оставете зад себе си затворените пространства на традиционните сватбени ресторанти, градски ритуали и тържества, организирани по един и същ обичаен начин … Забравете ограниченията и бъдете различни! Ако искате да впечатлите вашите гости и да им подарите не просто обичайна сватба, а истински празник, за който ще се говори дълго – вече намерихте мястото. Насладете се на празнична атмосфера на открито, вдишайте аромата на простор, свобода, свежа трева, цветя и кристално чист въздух. Танцувайте под звездите на фона на любимата си музика. Това е мястото!

Забравете за обичайните пътувания от едно място до друго в сватбения ден, за бързането, тревогите, закъсненията,  трафика и местата за паркиране… Улеснете гостите, родителите и вас самите като изберете едно и също място за всички ритуали преди и по време на  тържеството. Подарете незабравимо сватбено преживяване!

Дайте шанс и на вашия фотограф да направи наистина изумителни снимки на фона на зеленината в нашата градина, безкрайната синева на водата и небето. Усмихнете се пред камерата. Запечатайте този момент, който ще помните през целия си живот!

Изразете индивидуалността си. Направете всичко така, както ВИЕ го желаете – това е ВАШИЯ ДЕН! От приказна романтична сватба до грандиозно празненство – Ние ще превърнем всяка ваша мечта в действителност.

Всичко е от значение

Ние ще ви предложим услуги, които ще направят празника ви незабравим – зашеметяващо място за церемониите в градината край брега на язовира, елегантно място за посрещането на гостите ви, великолепна селекция от подбрани напитки, балансирано сватбено меню, изготвено по ваш избор, красиви цветя, безупречно посрещане на гостите ви и първокласно отношение към цялостната организация на вашия празник. Това е ВАШАТА СВАТБА … и нашата възможност заедно с Вас  да впечатлим Вашите гости.

Когато мечтите се сбъдват – това е вашия ден!

Нашият екип ще бъде с Вас през цялото време на организирането на събитието. Така че независимо дали вървите по обсипаната с цветя градинска пътека или танцувате на дансинга, ние ще бъдем до Вас и ще се погрижим всичко да мине гладко и да отговоря на Вашите очаквания.  За нас е важен всеки детайл – от момента, в който изберете мястото, до мига, когато се появите като младоженци. Бъдете наши почетни гости!

Посрещане на гостите – коктейл „Добре дошли“

Ще организираме посрещане на вашите гостите. Коктейлът „Добре дошли“ обединява гостите на едно място и е много важен за осъществяването и координацията на сватбената церемония. Това е времето, през което гостите могат да се видят, да разговарят да се слеят с обстановката на събитието. Гостите Ви ще  имат възможност да се насладят на прекрасните гледки към язовира и едновременно с това да се подкрепят с подбрани питиета и закуски. Мястото ще Ви създаде усещане за свобода и простор. По-късно всички ще бъдат поканени към местата, които следва да  заемат.

Пакетите за сватбения коктейл могат да бъдат различни в зависимост от вашите предпочитания – обичайно чаша пенливо вино и три хапки на гост. С помощта на съветите на нашия шеф готвач ще сглобите и други варианти, за да получите перфектното меню за вашия сватбен коктейл.

 Церемонии

Вашите церемонии заслужават специално място с изискана празнична атмосфера. Предлагаме да организираме провеждане на церемониите по сключване на граждански брак и църковния ритуал на открито в градината на хотела на самия бряг. Изнесените ритуали са невероятно удобство, съчетано с красотата на природата и вълшебството на момента. Избирайки сватбена церемония в нашата градина, Вие избирате красотата да се вречете в любов не само пред вашите близки, но и пред небето, земята и водата – факт, който усилва въздействието на церемонията и пренася сватбеното тържество на едно друго енергийно въздействие и ниво.

Сватбено тържество

Вашето тържество заслужава специално място и изискана празнична атмосфера. Предлагаме ви да организираме вашето сватбено тържество в нашата градина, разкриваща прекрасни гледки към язовира.  Капацитет на нашата градина дава възможност за организиране на тържество с до 180 места при изграден дансинг на открито. Това е Вашият специален ден и ние ще Ви сътрудничим, за да бъде точно такъв, какъвто го мечтаете. В зависимост от вашите желания, ще ви предложим детайли по украсата, подреждане на масите, ползване на парти шатри и други сватбени аксесоари.

Сватбено меню

Този ден е един от най-важните в живота и в зависимост от Вашите предпочитания, ще ви предложим различни варианти на меню. Вдъхновен от Вашите искания, нашия шеф готвач ще сътвори изключително сватбено меню, поднесено със стил от банкетния ни персонал. За нас е важно всеки ваш гост да остане очарован от кухнята и поднесените ястия. Нашата цел е да задоволим изискания вкус на Вас и Вашите гости с изключителни презентации и насищащи вкусове!

Изберете стилно меню в елегантна атмосфера. За ваше улеснение сме подготвили няколко варианта за сватбено меню. С помощта на съветите на нашия шеф готвач, можете да сглобите и други варианти, за да получите перфектното меню за вашето сватбено тържество.

 Настаняване на гостите

Празнуването при нас има и други преимущества като възможността за настаняване на Вас и вашите гости в просторни стаи и апартаменти, декорирани с елегантност и индивидуален стил. Разполагаме с капацитет за настаняване на до 60 госта. При необходимост от допълнително настаняване, ще организираме това в съседни места за настаняване.

 Сватбени комплименти

Не на последно място за нас ще бъде удоволствие да Ви осигурим:

Възможност за безплатно настаняване на младоженците в двойна делукс стая.

Голямата шатра в градината, масите както и елегантните столове към нея се предоставят напълно безплатно. При необходимост имате възможност да наемете и допълнителни шатри с размери 6м х 6м, с които разполагаме на място.

За сватби през делнични дни предлагаме 15% отстъпка от цените на менютата, а за сватби в петъчен или неделен ден – отстъпката е 10%.

Вие сте на правилното място, защото тук ще намерите перфектни комбинации за отлично организирано и проведено сватбено тържество.

С пожелание за щастие и успех, оставаме в очакване на Вашите въпроси!