Ние ще организираме вашето събитие!

Ние ще организираме вашето събитие. За нас е важен всеки детайл.

Вие сте на правилното място и тук ще намерите перфектната комбинация от отлично организирано и проведено събитие.
При нас ще намерите перфектното място за посрещане на гости, великолепна селекция от подбрани напитки, балансирано меню, красиви декорации, с безупречно посрещане и първокласно отношение към цялостната организация на вашия празник.

На разположение са и външен и вътрешен детски кът, където малките гости могат да се забавляват.

Това е вашето събитие …. и нашата възможност заедно да впечатлим гостите.

Хотел ``Изгревът``

Сватба

МЯСТОТО ЗА ВАШАТА МЕЧТАНА ГРАДИНСКА СВАТБА КРАЙ БРЕГА …
Можете да разгледате повече ТУК

Хотел ``Изгревът``

Рожден ден, Детски празник, Кръщене

Можем да организираме празнуването на специалния ден за вас или дните на вашите деца. Ще изработим за вас тематични партита – можем да изработим цялостната концепция на рождения ден, да предложим професионални аниматори, варианти за сценарий и осъществяване на нестандартни парти-идеи. Ще се постараем да организираме изцяло всичко така, че освен домакини на партито да се почувствате и пълноправни гости. Разполагаме с детски кът, в който децата могат да се хранят и забавляват. В топлите дни, празненствата могат да се организират и в нашата градина.

Хотел ``Изгревът``

Корпоративно мероприятие, Тиймбилдинг

Можем да организираме за Вас различни корпоративни мероприятия – обучителни срещи, семинари, тиймбилдинги и други. Професионалният подход към подготовката на всяко събитие и опитът на екипа ни и нашите партньори е гаранция за постигане на успех и високо качество.

Предоставяйки на нас организацията на Вашето мероприятие, имате възможност да се фокусирате върху детайлите на деловата част, като по този начин оптимизирате и повишавате ефективността на събитието.

Това, което Ви предлагаме е бърз отговор на Вашето запитване, идеи, креативност, високо качество на предлаганите услуги, професионализъм, гъвкавост, перфектна организация до последния детайл и прецизност.

Хотел ``Изгревът``

Коледно парти, Новогодишни и Великденски празници

Можем да организираме вашето коледно тържество с подходяща декорация и подбрано меню.

Празнуването на новогодишните и великденските дни при нас се превръщат в прекрасни празници, споделени с приятели, с подходящи тематични менюта, уоркшопове и други забавления.

Това е мястото за вашите вкусни спомени!