ПОЗДРАВЛЕНИЯ!

Вероятно вече имате годежен пръстен, а с него и романтична мечта – сватбено тържество на открито, красиво и зелено място, край брега … Място, където всичко изглежда приказно, и където гостите ви ще се забавляват и ще се насладят на вашия празник по уникален начин.

Искате да избягате от затворените пространства на традиционните сватбени ресторанти и тържества, организирани по един и същ обичаен начин и да подарите на вашите гости истински празник, за който ще се говори дълго. Вече намерихте своето място! Забравете ограниченията и бъдете различни! Ще организираме това невероятно събитие изцяло на открито в нашата градина! Насладете се на празника на открито. Танцувайте под звездите. Усмихнете се и запечатайте емоцииите от това свежо събитие, което ще помните през целия си живот! Капацитетът на нашата градина, разкриваща прекрасни гледки към язовира е до 200 госта на открито. На разположение са шатри, които са подготвени да осигурят безпроблемното протичане на тържеството при всякакви метереологични условия. Вътрешната ни зала разполага с места за 100 госта. На разположение са и външен и вътрешен детски кът, където малките гости могат да се забавляват. Това е вашия специален ден и ние ще направим така, че да бъде точно такъв, какъвто го желаете. По време на сватбено тържество не се приемат гости в комплекса.


Има нещо съкровено в изнесения ритуал. Той е невероятно удобство, съчетаване на красотата на природата и вълшебството на момента да се вречете в любов пред небето, земята, водата и пред вашите близки. Предлагаме и гарантираме уединение - само за Вас и Вашите гости. По време сватбени тържества не приемаме други резервации в комплекса и външни посетители. Церемонията по сключване на граждански брак може да се осъществи наоткрито в нашата градина. При нас, гражданският брак се сключва от вас пред длъжностно лице по гражданското състояние и вашите гости в реално време (без да е необходимо предварително подписване).


КОКТЕЙЛ „ДОБРЕ ДОШЛИ“

Ще посрещнем вашите гости. Коктейлът „Добре дошли“ обединява гостите на събитието. Това е времето, през което те могат да се насладят на прекрасната гледка, да се видят, да разговарят, да се слеят с обстановката и едновременно с това да се подкрепят с подбрани питиета и закуски. Бъдете сигурни, че мястото ще им създаде усещане за свобода и простор.

СВАТБЕНО МЕНЮ

Ще ви предложим варианти за сватбено меню и дегустация. За нас е удоволствие и призвание да готвим, да създаваме вкусна храна и щасливи моменти. Бъдете сигурни, че това е мястото за вашите вкусни спомени!

СВАТБЕНА ТОРТА

Ще ви предложим варианти за изработване на место на сватбена торта и дегустация. Работим само с натурални и висококачествени продукти, които осигуряват невероятния вкус на нашите торти.


Празнуването при нас има и други преимущества, като например възможността за настаняване на Вас и вашите гости. По време на сватбено тържество, не се приемат други резервации и гости в комплекса и цялата хотелска база се ангажира за събитието. При необходимост, можем да осигурим и допълнително настаняване в непосредствена близост до нас.

Хотел

В непосредствена близост до хотела се намират Чудните скали, късето може да бъде направена чудесна фотосесия. Крепостта Овеч в близкия град Провадия също е опция за фотосесия.


Професионален сватбен агент, напълно безплатно, ще ви помогне в подготовката на основните моменти от тържеството – сватбен сценарий, чек-лист и тайминг за провеждане на тържеството, церемонии, бюджет, настаняване на гостите, избор на меню и други. При необходимост, ще съдействаме и при избора на сватбен координатор, който да бъде с вас през целия ден и който проследи изпълнението на ангажираните от вас под-изпълнители.